VELKOMMEN TIL A/B Teglhøjen

Vi byder Jer velkommen til vores hjemmeside om vores skønne Andelsboligforening Teglhøjen, som er beliggende i midten af Harlev.

Harlev hører under Aarhus Kommune. Der bor omkring 3700 indbyggere i Harlev.
Harlev ligger 15 km vest for Århus centrum og 30 km fra Silkeborg. Der er 14 km til Skanderborg og 7 km til Galten, som alle er byer med et godt handelsmiljø.

Det er muligt at komme hurtigt på motorvejen fra Harlev i alle retninger – nord, syd, øst og vest. Der kører bybusser til Aarhus, og Regionalbussen mellem Aarhus og Silkeborg stopper flere steder i Harlev.

Harlev er rig på børneinstitutioner, foreninger og skolen har godt 700 elever fra 0.-9. klasse. For byens ældste beboere er Lokalcenter Næshøj et godt samlingspunkt og aktivitetscenter.

Af foreninger er Harlev Idrætsforening den største med afdelinger inden for både basketball, håndbold, fodbold, gymnastik, svømning, løb og motion samt tennis.
Harlev har desuden en række andre aktive foreninger såsom spejderforening, politiske foreninger, pensionistforeninger, boligforeninger, grundejerforeninger m.fl.

Der er mange gode muligheder for udendørsaktiviteter i byparken og på multibanen ved skolen.

Af forretninger i byen kan nævnes flere dagligvarebutikker, bager, apotek, pizzariaer, genbrugsbutik, fitness-center, tankstation, frisør, zoneterapi mm.

Derudover findes der mange lokale håndværksmestre og flere autoværksteder.

ABF-AKTIVITETER